22 juni 2017

Bekendmaking indeling nieuwe jeugdteams

Bekendmaking indeling nieuwe jeugdteams

De coördinatoren en trainers van de jeugdafdeling zijn druk aan het puzzelen geweest om de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2017-2018 voor elkaar te krijgen. In navolging van veel andere verenigingen gaat EMOS deze indeling via de website bekendmaken.

De indeling zal vrijdag 23 juni op deze website te zien zijn. Niet alle teams zullen al voorzien zijn van leiders en/of trainers. Maar daar zijn we druk mee bezig en hopen dit zo snel mogelijk rond te krijgen.

Start trainingen

Het is een mogelijkheid om de trainingen weer te starten vanaf maandag 14 augustus. De trainer van het team zal een ieder op de hoogte stellen van de datum dat zijn team start met de trainingen.

De trainingsavond en -tijden maken we zo snel mogelijk bekend. Dit zal op onze website komen te staan.

Algemene richtlijnen bij indelen

De insiders zullen begrijpen dat het welhaast onmogelijk is om alle individuele wensen in te willigen. Wij vragen daarom reeds nu om begrip voor de soms lastige keuzes die gemaakt moeten worden voor het collectieve belang.

Bij het indelen van onze jeugdspelers en -speelsters worden de volgende algemene richtlijnen gehanteerd:

  • Het voetbalbeleid van EMOS is erop gericht om zoveel mogelijk spelers uit de eigen jeugdopleiding te ontwikkelen tot spelers voor de selectieteams.
  • Afhankelijk van de leeftijdsgroep, het spelersaantal en de beschikbare kwaliteit worden één of twee teams per leeftijdsgroep beschouwd als selectieteam.
  • Voor de overige teams wordt gestreefd naar een gelijkmatig speel- en leeftijdsniveau binnen de teams.
  • Met het selecteren van jeugdspelers wordt beoogd om iedere jeugdspeler de mogelijkheid te bieden om op zijn/haar niveau succes en plezier te hebben en zich verder te ontwikkelen als voetballer.
  • Uiteraard staat het plezier in het voetbalspel te allen tijde voorop en zal er voldoende aandacht moeten zijn voor de recreatieve voetballers binnen EMOS.

Namens de VTZ wensen wij u allen een fijne vakantie. 

Deel dit bericht